FRIET VAN MECHELEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Friet Van Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 17:00 Zoals altijd was het eten top maar de bezorging via Takeaway een ramp. Via concurrent Deliveroo maar maximaal een half uur wachten bij Takeaway 1u30. Takeaway in Mechelen is echt een fiasco!
5 jan 2023 om 3:44 Eten koud, niet krokant, te lang gebakken, uitgedroogd.
24 dec 2022 om 8:31 Derde keer dat we besteld hebben en steeds heel lekker frietjes. Heel mooi goudbruin gebakken!
23 dec 2022 om 18:49 Supper, zo als altijd!
4 dec 2022 om 6:05 Perfect gebakken frieten!
1 dec 2022 om 23:21 Ik had een voucher van +9€ maar kon hem niet inbrengen. Ik kan niet juist zeggen welke melding er kwam maar het had iets te maken met de mogelijkheid van betalen waar ik totaal niet aan uit kon. Voucher jammer genoeg niet bruikbaar!!!!
25 nov 2022 om 19:58 Slecht en super duur! Bij friet staat stoofvlees. Dan krijg je dus alleen stoof vlees en geen friet.
23 nov 2022 om 21:31 Frieten te weinig gebakken.
11 nov 2022 om 18:58 Heerlijke frietjes, nog lekker warm en gebracht door een super toffe bezorger...
23 okt 2022 om 9:18 De frieten waren onvoldoende gebakken
21 aug 2022 om 19:29 heel lekkere frieten, de beste tot hiertoe van de take-away mogelijkheden